Daginstitutioner

Velkommen til Naturcenter Nyruphus

 

Naturcenter Nyruphus er stedet, som du kommer til, når du som pædagog ønsker at bidrage til barnets naturforståelse. Huset og de omgivende landskaber fungerer sammen som et feltlaboratorium og en engageret stab står parat til at hjælpe dig med en masse spændende ture og målrettede forløb for daginstitutioner.

 

Vores aktiviteter er gratis og varer typisk fra 1 til 3 timer. Nogle af vores aktiviteter er fastlagte, mens andre kan skræddersyes til at tilpasse indhold, metode og aktivitetsplan i samarbejde med den ansvarlige pædagogiske medarbejder. De fastlagte aktiviteter er i overensstemmelse med undervisningsministeriets læreplanstemaer.  Respekt og kendskab til naturen og naturfænomener, miljø, logisk tænkning og kende kategorier som vægt, form og antal. Da vi hovedsagligt arbejder under åben himmel og er meget fysisk aktive, giver en tur herud også god lejlighed til at styrke barnets motoriske udvikling.

 

Find din aktivitet her:

 

 

Aktivitetsrettet naturvejledning der bringer motorik og alle sanser i spil

Vores aktiviteter og forløb for daginstitutioner understøtter læreplanstemaer vedrørende natur-og naturfænomener med fokus på tværfaglige emner. Tilpasses efter behov.

 

 

Krible Krable

I kan komme på tur ud i et valgfrit naturområde, og også gerne i skoven ved Nyruphus, for at undersøge, hvad der gemmer sig af interessant dyreliv i skovbunden og vandhuller. Når vi har indfanget dyr skal vi blive klogere på, hvordan de små dyr ser ud og hvad der egentlig er helt specielt ved de forskellige dyr. Til sidst fremstiller hvert barn et dyrepas til et Krible Krable-dyr efter eget valg.

 

 

 

Kontakt

 

Thomas Nielsen

Leder af Naturcenter Nyruphus, naturvejleder og naturfagskoordinator i Helsingør Kommune

tni08@helsingor.dk

 

Maj-Britt Salhauge

Biolog og naturvejleder

mbs38@helsingor.dk

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved